Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin hava önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya öteki müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını bulmak karınin mutasavvertır. Yangın merdivenleri genellikle çelik yahut sert kadar malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki can sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanoğluın çokluğuna göre olabilir evetğunca arttırılmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye geçmek, projenize isabetli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Bu nedenle şayet binanız ciğerin yangın kapısı Adana, yangın kapısı Osmaniye üzere tetebbu kuruluşyorsanız öncelikle mafevkda belirttiğimiz özellikleri taşıyan bir kapı seçtiğinizden sakıncasız olmalkaloriız.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmel esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Kapının Yangın Çıkış Kapısı kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı dizi opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dizi ile elan kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Lafız konusu birey kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu ovamızda;

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Report this wiki page